eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Elkészült a gödöllői ipari park

Befejeződött a Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park építésének első fázisa. Gémesi György Gödöllő polgármestere bízik benne, hogy az ipari park a térség fejlesztési kutatási bázisává fog válni.

Gödöllő polgármestere abban bízik, hogy a most átadott 20 hektáros ipari parkban egy éven belül több mint tucatnyi cég fog működni. A Gödöllői Innovációs és Logisztikai Park már 15 vállalkózóval kötött szerződést.

Új cégek, és az eddig a város lakóövezetében működők települnek az ipari parkba. Gémesi György az InfoRádiónak elmondta, elsősorban a város fejlesztése és a munkahelyteremtés érdekében Gödöllő 10 százalékos tulajdont szerzett a parkot működtető cégben.

A polgármester hozzátette, az ipari parkba települő cégek közül néhány fejlesztő-kutató bázist is létrehozhat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Ki korán kel, győzelmet lel: a magyar csapat ötgólos hátrányból jött fel, és Simon Petra góljával 25-24-re verte a brazilokat a párizsi olimpia csoportkörének második fordulójában.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×