eur:
379.06
usd:
348.56
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála

Ibusz: 35,7 millió forint adózás előtti eredmény

Az Ibusz Rt. tavaly 35,7 millió forint adózás előtti eredményt ért el, szemben az egy évvel korábbi 165,6 millió forinttal - közölte a társaság nem auditált, a magyar számviteli szabályok szerint készült gyorsjelentésében kedden.

A társaság nettó árbevétele 2005-ben 45,49 százalékkal nőtt, és elérte a 195,32 millió forintot.

Az Ibusz Rt. üzleti eredménye 2,53 százalékkal mérséklődött, 2,94 millió forintot tett ki 2005-ben.

A pénzügyi műveletek eredménye tavaly 32,76 millió forint volt, míg egy évvel korábban 58,74 milliót tett ki.

Az Ibusz Rt. saját tőkéje 1,14 százalékkal nőtt, tavaly év végén 3,177 milliárd forint volt, jegyzett tőkéje 2004-hez képest nem változott, 1,76 milliárd forint.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Abban bízunk, hogy a nehezén talán már túl vagyunk, de azért még nem engedhetjük el a gazdaság és a hazai ingatlanpiac válságos, recessziós állapotáról szóló jelzőket. Az optimistábbak már 2024 második felében a kilábalást látják, de jelenleg továbbra is igaz, hogy limitált a befektetési tranzakciót, az üresedési ráta emelkedik, és olyan „villámcsapásokra” is gyorsan kell reagálnunk az irodapiacon, mint a mesterséges intelligencia hozta esetleges munkaerő-leépítés egyes szektorokban. Egy év telt el és rengeteg piaci mozgás indult el azóta, hogy Mazsaroff Kata visszatért a Colliers Magyarországhoz, mint a cég első magyar és első női vezetője. Mindenről is kérdeztük, ami most az iroda-, vagy a munkaerőpiacon fejtörést okozhat egy vezetőnek, egy tanácsadónak, egy ingatlanfejlesztőnek vagy akármelyik sokat látott ingatlanpiaci szakértőnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×