eur:
384.58
usd:
353.59
bux:
69850.11
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Nyitókép: Laurence Monneret/Getty Images

Életveszély Budapesten a bamba gyalogosok miatt – videó

Autós fedélzeti kamerák rögzítették az eseteket - hol járt vajon a közlekedők esze?

Két szokatlan esetet közölt a BpiAutósok.hu oldal azok közül, amelyeken olvasóinak autós kamerái gyalogosok figyelmetlenségét örökítették meg.

Az első eset a Ferenciek terén történt, ahol a lámpa miatt állt a forgalom, majd zöldre váltott és elindult a sor. Ekkor indult meg futva, keresztbe egy gyalogos, aki a felezővonalig ért el, majd nekiszaladt egy szabályosan haladó fehér autónak, ami miatt el is esett.

“Emberünk úgy átfut a négysávos úton, hogy nem néz jobbra. A videón nem látszik, de utána egyből felállt, bár elégge meg volt zavarodva" – írta a beküldő.

A második szituáció Csepelen, a Weiss Manfréd úton történt, ahol döbbenten tapasztalta egy telefonjába meredő gyalogos, hogy ez a gyalogátkelő bizony lámpás. Itt nem történt komolyabb baj, de az látszik, mennyire bele tudnak merülni egyesek gyaloglás közben is a készülékeikbe, a beszélgetésekbe.

"A buszt elhagyva láttam, hogy a Ford megáll, de a lámpa zöld, így csak a fék fölé tettem a lábam. Pár pillanattal később vettem csak eszre a gyalogost, aki teljesen nyugodtan sétál át a piroson, a négy sávos úton. Itt azért megkérdőjelezhető a Ford sofőrjének engedékenysége is. Valami megmentő szerencse vele volt akkor, de nagyon nem tűnt úgy, mintha érdekelné, a telefonbeszélgetése fontosabbnak tűnt" – fűzte az esethez a szemtanú autós.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Izgalmas sztorik a magyar tőzsdén

Izgalmas sztorik a magyar tőzsdén

Gazdasági adatok tekintetében ma az Egyesült Államokban egy fontos ingatlanindexet és egy fogyasztói hangulatindexet publikálnak, ezek lehetnek hatással a hangulatra. Óvatos emelkedést láthatunk egyelőre a kontinens tőzsdéin, a magyar piacon izgalmas sztoriból nincs hiány, ugyanis kilőtt ma (is) a Delta részvénye. Érdekes fejlemények zajlanak a kriptopiacon is, ugyanis több mint 100 ezer bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×