eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Laurence Monneret/Getty Images

Életveszély Budapesten a bamba gyalogosok miatt – videó

Autós fedélzeti kamerák rögzítették az eseteket - hol járt vajon a közlekedők esze?

Két szokatlan esetet közölt a BpiAutósok.hu oldal azok közül, amelyeken olvasóinak autós kamerái gyalogosok figyelmetlenségét örökítették meg.

Az első eset a Ferenciek terén történt, ahol a lámpa miatt állt a forgalom, majd zöldre váltott és elindult a sor. Ekkor indult meg futva, keresztbe egy gyalogos, aki a felezővonalig ért el, majd nekiszaladt egy szabályosan haladó fehér autónak, ami miatt el is esett.

“Emberünk úgy átfut a négysávos úton, hogy nem néz jobbra. A videón nem látszik, de utána egyből felállt, bár elégge meg volt zavarodva" – írta a beküldő.

A második szituáció Csepelen, a Weiss Manfréd úton történt, ahol döbbenten tapasztalta egy telefonjába meredő gyalogos, hogy ez a gyalogátkelő bizony lámpás. Itt nem történt komolyabb baj, de az látszik, mennyire bele tudnak merülni egyesek gyaloglás közben is a készülékeikbe, a beszélgetésekbe.

"A buszt elhagyva láttam, hogy a Ford megáll, de a lámpa zöld, így csak a fék fölé tettem a lábam. Pár pillanattal később vettem csak eszre a gyalogost, aki teljesen nyugodtan sétál át a piroson, a négy sávos úton. Itt azért megkérdőjelezhető a Ford sofőrjének engedékenysége is. Valami megmentő szerencse vele volt akkor, de nagyon nem tűnt úgy, mintha érdekelné, a telefonbeszélgetése fontosabbnak tűnt" – fűzte az esethez a szemtanú autós.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×