eur:
394.29
usd:
370.33
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Angelina Jolie amerikai színésznő a Demóna: A sötétség úrnője (Maleficent: Mistress of Evil) című filmje bemutatóján Rómában 2019. október 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Angelina Jolie három napig nem fürdött, hogy méhekkel fotózkodjon – videó

A színésznő a National Geographicnak modellkedett úgy, hogy ellepték a testét a méhek.

Angelina Jolie a National Geographic felkérésére modellkedett méhek társaságában a Méhek Világnapján. A kétségtelenül a komfortzóna határain túl mozgó fotózás célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a méhek védelmének a fontosságára. Jolie korábban már az UNESCO-val is együttműködött az ügy érdekében, most pedig 18 percen keresztül képes volt mozdulatlanul állni, amíg ellepték a méhek, és elkészültek a fotók róla – írja a hvg.hu.

A fotózáshoz feromonnal kenték be, és nem zuhanyozhatott előtte három napig, mivel a tisztálkodással járó illatok összezavarták volna a méheket. A fülét és az orrát eldugaszolták, nehogy belemenjenek a méhek.

A színésznőt egyetlen méh sem csípte meg a fotózás alatt. Jolie azt mondta, nagyszerű érzés volt kapcsolódni ezekhez a csodálatos teremtményekhez.

Május 20-a a méhek világnapja – erről 2017-ben szlovén kezdeményezésre döntött az ENSZ-közgyűlés.

Arról, hogy a méhek milyen veszélyben vannak, és a visszaszorulásuk mennyire káros az emberiségre, az Infostart is sokszor írt (lásd a cikk tetején a linkgyűjteményt).

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×