eur:
393.04
usd:
366.24
bux:
66865.68
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Benne ragadunk a változatlan változékonyságban, és már látszik is, meddig

Több középpontú ciklon határozza meg az időjárást Európa nagy részén. És ez még sokáig így marad.

Jellemzően a hétvégén is borúsabb, csapadékosabb lesz az időjárás. Egyelőre nem tér vissza a héten tapasztalt nyárias meleg, 20 Celsius-fok körüli maximumok várhatók - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, várhatóan a Dél-Dunántúlon süt ki néhány órára a nap. Kezdetben többfelé, majd egyre inkább keleten, északkeleten várható eső, emellett a Dél-Dunántúlon délután helyenként záporok, zivatarok alakulnak ki. A szél időnként megélénkül, néhol meg is erősödik. A leghidegebb órákban 7–13 fok lesz. Napközben 16–22 fokig melegszik a levegő.

Szombaton a több-kevesebb, jobbára szűrt napsütés mellett szórványosan várható zápor, zivatar. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, zivatar környezetében erősödhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 6–11, a maximumhőmérséklet 18–23 fok között valószínű.

Vasárnap kezdetben több helyen várható eső, zápor, elszórtan zivatar. Délután már csak a Dunától keletre valószínű csapadék, de ott is egyre kevesebb helyen. Sokfelé élénk, helyenként erős, zivatar térségében akár viharos lesz a szél. A hajnali 9–14 fokról 17–22 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×