eur:
393.76
usd:
365.11
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Eső, hideg, az országon átvonuló felhők - időjárási menetrend

Jócskán lehűlt a levegő, szeles, csapadékos időre kell készülni - és a java még hátra van.

Reggel, délelőtt felhős időnk lesz, a csapadék azonban északkeletre, északra szorul vissza, délebbre hosszabb száraz időszak valószínű. Délután azonban a gomolyossá váló felhőzetből már éppen a déli és keleti megyékben kell gyakori záporra, zivatarképződésre készülni - írta előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében a legkisebb a csapadék esélye.

Nagy területen fújhat élénk, néhol erős nyugatias szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között változik.

Pénteken kicsit nyugodtabb idő vár ránk, szombattól viszont ismét eshet, viszont pár fokkal várhatóan melegebb lesz az idő. Érdemi és tartós javulás viszont pünkösd előtt nem valószínű.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×