eur:
392.85
usd:
367.83
bux:
66228.18
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Kirándulók a behavazott Kékestetőn 2018. november 27-én. A következő napokban további lehűlésre kell számítani, a leghidegebb órákban mínusz 7 foknál is hidegebb lehet, néhol napközben is mínuszok lesznek.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Elronthatja a szilvesztert az időjárás: ez várható

Hidegfront, kemény fagy, erős szél - kellemetlen arcát mutatja majd december 31-én az időjárás. Az éjszakák előtte is hidegek lesznek, de nappal láthatjuk a napot is, hogy valami biztató is legyen az előrejelzésben.

Vasárnap délelőtt még változóan felhős idő várható, majd egyre inkább csökken a felhőzet és délután már jórészt gyengén felhős, napos idő lesz.

Számottevő csapadék nem valószínű.

Az erős, olykor viharos északias szél a délutáni órákra mérséklődik jelentősen. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, +4 fok között alakul.

Hétfőn szinte mindenhol többórás napsütés várható, de észak felől változó vastagságú, főként fátyolfelhőzet érkezik, amely szűrheti a napsütést.

Csapadék nem várható. Hajnalban a Dunántúlon átmeneti ködfoltok képződhetnek.

A délnyugatira forduló szél csak néhol élénkül meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és -12 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között valószínű.

Kedd hajnalban legnagyobb eséllyel az északkeleti tájakon képződhet átmenetileg köd, de ezek feloszlása után legalább néhány órás napsütés mindenhol várható. A nap első felében csökken, második felében pedig megnövekszik a felhőzet, de ezekből a szakadozott, vékony felhőkből csapadék nem várható.

A délnyugatiról északnyugatira forduló szelet többfelé erős, elsősorban a Dunántúli-középhegység térségében néhol viharos lökések kísérik.

Szilveszter éjszaka közepesen felhős, száraz, szeles, fagyos idő várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -9 fok között alakul,

a Kisalföldön lesz enyhébb az éjszaka. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 12 fok között valószínű a nyugati megyékben a magasabb, az északkeleti vidékeken az alacsonyabb értékekkel.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×