eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Módosított menetrend szerint járnak a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

Ma is módosított menetrend szerint járnak a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon, miután még tartanak a viharok utáni helyreállítási munkák. Miklós Éva, a MÁVINFORM ügyeletese az InfoRádióban elmondta: Kőbánya alsó megállóhelyen, ahol a heves esőzés kimosta a zúzottkövet a vasúti sínek mellett, az este már egy ideiglenes szerkezettel megerősítették a síneket, de a végleges helyreállítással csak ma estére végeznek.

Hozzátette: emiatt továbbra sem járnak a monori elővárosi vonatok, a ceglédiek pedig Kőbánya-Kispest állomásig közlekednek és minden állomáson és megállóhelyen megállnak. Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között a gyors- valamint az Intercity vonatokkal lehet utazni, pót és helyjegy nélkül.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×