eur:
388.44
usd:
360.73
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A borpiacra kacsingat Victoria Beckham

Akár saját bort is piacra dobhat Victoria Beckham, hiszen egy szőlőskertet kapott 34. születésnapjára figyelmes férjétől.

A Beckham házaspár még Spanyolországban lett a jó borok szerelmese, a saját szőlőskert pedig Victoria ötlete volt, aki el volt ájulva az örömtől, mikor meg is kapta a birtokot ajándékba - pletykálta el a hírt egy név nélkül nyilatkozó forrás

A birtok a kaliforniai Napa Valleyben található, alig egyórás repülőútra Beckhamék Los Angeles-i otthonától. A LA Galaxy és az angol válogatott sztárja állítólag hónapokig keresgélt, mire talált egy olyan eladót szőlőt, ami méltó ajándék Victoriának. Azt nem tudni, mennyit fizetett a születésnapi ajándékért, de az biztos, hogy hét számjegyű volt az összeg - dollárban.

Szokása szerint stílusosan nyújtotta át az ajándékot: nem az adásvételi szerződést csomagolta be, hanem egy üveg bort, amely Victoria nevét viseli.

Azt nem tudni, mit tervez Victoria a borral, de lehet, hogy kereskedelmi forgalomba nem kerül belőle, csak a rokonok és a barátok kaphatnak majd egy-egy palackot. A szőlőművelésből és bortermelésből persze Beckhamék nem veszik ki a részüket, a birtok vezetésére és a munkára szakképzett borászokat kértek fel.

Nem Beckhamék egyébként az első sztárok, akik borászatra adják a fejüket: Gerard Dépardieu már neves bortermelőnek számít, de van szőlője Stingnek és Francis Ford Coppolának is - utóbbinak éppen Napa Valleyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Több hónapig tartó késlekedés után Mike Johnson amerikai házelnök végül benyújtotta az ukrajnai katonai támogatásról szóló törvényjavaslatot, amit a Képviselőház el is fogadott. A hosszas huzavona mögött az állhatott, hogy Donald Trump és a hozzá hű republikánusok meg akarták állítani az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyeket. De vajon miért és hogyan történt meg a fordulat az ügyben? Talán a Trump Towerbe látogató Andrzej Duda lengyel államfő győzte meg a volt amerikai elnököt Ukrajna támogatásának szükségességéről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×