eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Halála után gyalázzák a filmsztárt

Éles bírálattal emlékezett meg Heath Ledger haláláról a színész temetése előtt a New York Post publicistája, aki nemtörődömnek, kapzsinak és önzőnek minősítette a fiatalon elhunyt ausztrál művészt.

Pénteki cikkében Andrea Peyser úgy fogalmazott: undorodik attól, ahogyan a 28 éves színész megölte magát a gyógyszerekkel. A hangvételével sokakat sokkoló írás egy nappal Heath Ledger temetése előtt jelent meg. A Perth-i szertartáson csak a családtagok vesznek részt.

"Nincs semmi nemes vagy csodálatos ebben az állítólag véletlen halálban, egy olyan ember halálában, akinek minden oka meglett volna rá, hogy éljen: egy gyönyörű kislány, a ragyogó karrier és rengeteg csinos lány, aki epekedett érte" - írta cikkében a New York Post szerzője.

Andrea Peyser így folytatja: "Õ ezt mind eldobta magától, egy olyan hazárdjátékban, mintha csak a puska csövét szájába véve meghúzta volna a ravaszt. Nemtörődöm, kapzsi és végtelenül önző volt."

A szerző emlékeztet arra, hogy Heath Ledger lánya anélkül nő fel, hogy emlékezne az apjára, szüleinek pedig dédelgetett fiukat kell eltemetniük.

Andrea Peyser szerint lehet siratni a színész lányát, a szüleit, korábbi menyasszonyát, Michelle Williamst, de őt magát nem érdemes.

Az Egyesült Államokban nagy vihart kavart a cikk, a The View című reggeli tévé show egyik házigazdája szerint a színészt nem ismerő publicista felelőtlen véleményt fogalmazott meg.

Az orvos szakértői vizsgálat végeredménye szerint véletlen túladagolás okozta a színész halálát, Heath Ledger hat különböző, receptre kapható gyógyszert - fájdalomcsillapítókat és antidepresszánsokat - szedett be egyszerre.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×