eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Nem ereszt zsírt és nem ég le - kenyérpirítóban süthető a mélyhűtött rántott hús

Nincs elég ideje rántott húst sütni? Semmi gond: Németországban már kifejlesztették a mélyfagyasztott rántott húst, amelyet három perc alatt készre lehet sütni - a kenyérpirítóban.

"Azért fejlesztettük ki az új terméket, mert az emberek egyre jobban ragaszkodnak a megszokott ízekhez, viszont egyre kevesebb idejük van. Egy személyre meg pláne ki áll neki rántott húst sütni" - magyarázta a Tönnies húskészítmény-gyártó cég szóvivője, Dietrich Gumppenberg.

A mélyhűtött rántott húson két évig dolgoztak a Tönnies munkatársai, az új terméket szerdán mutatták be a kölni élelmiszeripari kiállításon és vásáron.

"Hatalmas érdeklődést tapasztalható a készítmény iránt" - mondta a szóvivő, aki elárulta, hogy több nagy élelmiszeráruház-lánc - többek között kínaiak - is terveznek jelentős megrendeléseket.

A mélyhűtött rántott hús ráadásul nem ereszt zsírt és nem is ég le, ha a kenyérpirítóban sül meg. "Az azonban a gyártó titka marad, miképpen értük el azt. A találmányt levédettük" - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×