eur:
393.82
usd:
365.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kételyek a csodafogyókúrával szemben

Vizsgálják Kínában azt a gyógynövénytapaszt, amellyel a hirdetés szerint Bill Clinton volt amerikai elnök lánya egy hónap alatt 12 kilogrammot fogyott.

A reklám szerint a tapaszt csak fel kell ragasztani arra a testrészre, ahonnan fogyni szeretnénk, és várni, hogy a zsír elszivárogjon.

Az egyik kínai televízió által végzett próba szerint azonban az olajos anyag magából a tapaszból szivárog. Erről mindenki könnyedén meggyőződhet, ha egy meleg csészére vagy a televízióra erősíti a tapaszt - számolt be a Beijing Morning Post című lap.

A hirdetés szerint a tapasz az Egyesült Államokban készül, ahol milliók vásárolták, köztük Chelsea Clinton is, aki egy hónap alatt 12 kilót fogyott a segítségével. A valóságban azonban a terméket Tiencsinben gyártják.

Az újságcikk hiányolja az alapos klinikai vizsgálatokat is, és leszögezi: a fogyás legbiztosabb módja továbbra is az, ha az ember testmozgást végez, és nem eszik túl sokat.

Az utóbbi időben a kínai hatóságok igyekeznek visszaszorítani a gyógyszerek, játékok, gyógyszerek és más termékek hamisítását, mert a botrányok sorozata miatt igencsak megkopott a világban a "Made in China" jelzés becsülete.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×