eur:
388.65
usd:
360.7
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A letartóztatását elrendelő bírósági tárgylásra állítanak elő rendőrök egy férfit Budapesten 2023. július 14-én. A rendőrség a letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Az emberek csak nézték, hogy egy kétségbeesett nő menekülni próbál

Elfogtak egy férfit, aki autójába kényszerítette, megöléssel fenyegette és megerőszakolta feleségét.

A police.hu oldalon azt írták: egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától július 12-én.

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába.

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. A férfi egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki a nőt, ahol kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta.

A történtek után a nőt beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára.

Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult.

Az emberek végignézték, amint a férj elkapja őt, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

A férfi - miután elfogták - panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az azóta letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×