eur:
395.74
usd:
372.43
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Fotó: ügyészségi videó
Nyitókép: ügyészségi videó

Döbbenetes videón, ahogy rátámadnak egy külföldi nőre a 6-os villamoson

Vádat emelt az ügyészség egy 50 éves férfival szemben, aki pár hónappal ezelőtt, az egyik budapesti villamoson, késsel fenyegetve rabolt ki egy külföldi nőt.

A férfi szeptember 3-án délután, a XI. kerületben közlekedő 6-os számú villamoson figyelt fel a nőre - írja az ügyészség, és az esetről egy videót is bemutattak.

Leült a nővel szemközti ülésre, majd közel hajolt hozzá, és az ujjai összedörzsölésével jelezte neki, hogy pénzt kér tőle. Erre ő nem volt hajlandó, mire a férfi a táskájából elővett egy kést, majd hirtelen az asszony nyaka felé szúrt, később a teste felé is böködött közben pénzt követelt.

A megtámadott félelmében adott neki 55 ezre forintot.

Bár kevesen voltak a járművön, ekkor egy másik utas szólt a villamosvezetőnek és ugyan a támadó leszállt a villamosról, a rendőrök hamarosan elfogták.

Az ügyészség az 50 éves férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×