eur:
394.93
usd:
370.73
bux:
65394.97
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Police.hu

Ittasan elkötött egy buszt, de nem sokáig jutott – fotó

Jogsija sem volt.

2022. december 30-án éjszaka arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy ismeretlen tettes Csetényben egy parkoló autóbusz ajtaját kinyitotta, majd a benne lévő kulccsal elindította és az árokba tolatott vele.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a bejelentést követő egy órán belül otthonában elfogták a 24 éves helyi lakost – írja a Police.hu.

Az intézkedés során a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

Az egyenruhások ezután előállították őt a Zirci Rendőrőrsre, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, majd a bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A tettes ellen járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés elkövetése miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek vele szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×