eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

Késsel követelte a pénzt egy férfi egy zuglói postán - videó

Egy férfi késsel fenyegetve akart kirabolni egy postát a főváros XIV. kerületében, de végül nem sikerült neki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2022. szeptember 14-én, szerdán 17 óra 3 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfi Budapest XIV. kerületében az egyik postát késsel fenyegetve próbálta kirabolni - olvasható a police.hu oldalon.

Amikor a rémült ügyfelek elkezdtek kirohanni, az egyik postai alkalmazott szólt a férfinek, hogy értesíti a rendőrséget, mire ő megijedt és elfutott. Az eset során nem sérült meg senki.​

A rendőrségi felvételek tanúsága szerint a Nagy Lajos Király úti Zugló 1-es postán történt az eset.

A kerületi rendőrök 17 óra 6 perckor a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 49 éves budapesti férfit, akit a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságára előállították, és közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×