INFORÁDIÓ
2022. november 27. vasárnap
Virgil

posta

2022.11.25. 07:48

Odacsapott az MNB az egyik biztosítónak az ügyfelek védelmében

Az MNB 30 millió forint bírságot szabott ki a Magyar Posta Biztosítóra, egyebek közt a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások nyilvántartási rendszerében, az informatikai biztonság terén, a kiszervezésekben, a kárrendezésben, illetve az ügyféltájékoztatásban felmerült hiányosságok miatt - közölte a Magyar Nemzeti Bank.
2022.11.22. 13:30

Javaslat érkezett a bezáró posták ügyében

Azért kellett bezárni 366 postahivatalt, mert a Magyar Posta Zrt. energiaköltsége húszmilliárd forinttal ugrott meg a válság miatt – derült ki napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén. A kormány most abban bízik, hogy az önkormányzatok átvállalják az államtól az üzemeltetés árának felét.
2022.11.07. 18:35

Nagy Márton: rövidesen dönt a kormány az újabb élelmiszer-árstopokról, megvan az új Posta-vezér

Balczó Barnabás lesz a Magyar Posta elnök-vezérigazgatója – jelentette be a gazdaságfejlesztési miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában. Ezenkívül elmondta, hogy kamatstopot vezetne be a diákhitelekre is, beszélt az élelmiszer-árstopok körébe bekerülő újabb termékekről, illetve arról, hogy hitelprogrammal egészítik ki a gyármentő programot.
2022.10.28. 14:24

Ideiglenes fiókbezárások és csoportos létszámleépítés a Magyar Postánál

Ideiglenesen 366 posta működését szünetelteti 210 településen a Magyar Posta november 12-től az energiafelhasználás érdemi csökkentése érdekében. A társaság bejelentett egy 300 munkavállalót érintő csoportos létszámleépítést is. A részletekről Simon Csillát, a Magyar Posta megbízott vezérigazgatóját kérdeztük.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018