eur:
392.7
usd:
365.93
bux:
66539.22
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Nemzeti Adó- és Vámhivatal/Facebook

Hamis luxuscikkekkel volt teli az autó – képek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 17 millió forint értékű hamis parfümöt és táskát foglaltak le Fejér megyében.

A pénzügyőrök Lepsénynél ellenőrizték egy román kocsit, aminek a csomagterében, papírdobozokba rejtve több mint 240, különféle márkajelzésű (Chanel, Lancome, Dolce Gabbana, Giorgio Armani, Versace, Yves Saint Laurent, Dior, Louis Vuitton) parfümöt és táskát találtak.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi termék hamisítvány, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba – olvasható az adóhatóság közleményében.

A mintegy 17 millió forint értékű árut lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást indítottak.

A hamisított termékek kiszűrése a piacról azért is fontos, mert azok nem csak a gazdasági szereplőinek okoznak jelentős károkat, hanem a vásárlókra nézve is egészségügyi kockázatot jelentetnek – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×