INFORÁDIÓ
2021. július 25. vasárnap
Jakab, Kristóf

tek

fegyver

bérgyilkos

budai vár

d. csaba

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai és rendőrök D. Cs. magyar és szerb állampolgárságú férfi, bérgyilkos fegyverének keresésén a budai Várnál 2019. november 23-án. A férfi Budapesten 2018. szeptember 20-án egy kétes hírnevű  vállalkozóval, V. Lászlóval végzett egy parkolóban. A férfit térdre kényszerítette, majd fejbe lőtte.

Így keresték a szerb bérgyilkos fegyverét reggel a Budai Várban a terrorelhárítók - fotó

Infostart

A szerb maffia bérgyilkosának tartott D. Csaba még tavaly ősszel végzett egy vállalkozóval a Pólus Center mögött.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai és rendőrök D. Csaba magyar és szerb állampolgárságú férfi, bérgyilkos fegyverét keresték a Budai Várnál szombat reggel, emiatt zárták le egy időre a környéket, például a Clark Ádám teret.

A férfi Budapesten 2018. szeptember 20-án egy kétes hírnevű vállalkozóval, V. Lászlóval végzett egy parkolóban. A férfit térdre kényszerítette, majd fejbe lőtte a Pólus Center mögött.

A Blikk reggel arról írt, hogy a szerb maffia bérgyilkosának tartott férfit felvitték a rendőrök Budai Vár oldalába, majd végigkutatták az avart, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy megtalálták-e a fegyvert.

Később a férfi a lap értesülése szerint azt állította, hogy a Citadellánál van a fegyver, ezért arra vették az irányt, azonban itt sem találtak semmit, így a kutatás véget ért.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai és rendőrök D. Cs. magyar és szerb állampolgárságú férfi, bérgyilkos fegyverét keresik a budai Vár oldalában 2019. november 23-án. A férfi Budapesten 2018. szeptember 20-án egy kétes hírnevű  vállalkozóval, V. Lászlóval végzett egy parkolóban. A férfit térdre kényszerítette, majd fejbe lőtte.
MTI/Mihádák Zoltán
A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai és rendőrök D. Cs. magyar és szerb állampolgárságú férfi, bérgyilkos fegyverét keresik a budai Vár oldalában 2019. november 23-án. A férfi Budapesten 2018. szeptember 20-án egy kétes hírnevű vállalkozóval, V. Lászlóval végzett egy parkolóban. A férfit térdre kényszerítette, majd fejbe lőtte. MTI/Mihádák Zoltán

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018