eur:
393.66
usd:
364.84
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A 2016. szeptember 24-ei Teréz körúti robbantás vádlottja az ellene előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt indult per második tárgyalási napján a Fővárosi Törvényszéken 2018. február 5-én.
Nyitókép: Balogh Zoltán

A vécében bujkál a Teréz körúti robbantó

Noha a legújabb elmeorvosi vizsgálat is beszámíthatónak minősítette P. Lászlót, a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi különösen viselkedik az előzetes letartóztatásban is.

A Teréz körúti robbantással vádolt férfit 24 órás, kamerás megfigyelés alatt tartják a Fővárosi Büntetés-végrehajtási intézetben, a Maglódi úton. Bár bo­lond­nak tet­teti magát, az el­me­or­vosi szak­vé­le­mény már több eset­ben ki­mondta: be­szá­mít­ható a 24 éves férfi. A Ripost informátora szerint P. László egész nap a zárkában lévő vécében húzza meg magát, ott ugyanis nem veszi a kamera. Semmit nem csinál, nem szól senkihez.

"Szinte csak aludni megy ki a mosdóból, azt viszont nem tudják, mit csinál a vécében. Olvashatna könyvet, újságot, lehet rádiót hallgatni és tévét nézni, de úgy tűnik, ő csak a vécében érzi jól magát, ahol nem látja senki" – árulta el informátor.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×