eur:
394.37
usd:
356.03
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
fotó: bpiautosok.hu
Nyitókép: fotó: bpiautosok.hu

Egy kamionos "megőrült" a 2-es úton

Egy fát szállító kamionos életveszélyes manőverrel "támadta" a szemből kanyarodó skodást.

Budapesti Autósok olvasója rögzítette a felvételt a 2-es főúton. „A videón látható kamionsofőr többszöri szabálysértést követett el azzal, hogy nem sorolt vissza a sávba, valamint a balra kanyarodó sávból is egyenesen ment, ezzel veszélyeztetve az a sofőrt, aki éppen balról kanyarodott ki” - írta.

Jól látszik, hogy a Skoda sofőrje a kamionos miatt bekényszerült a kamerás autó előtti jármű elé, ami nem rohant bele.

Elgondolkodtató, hogy ekkora járművet vezetni jó dolog-e egy ilyen pszichikumú embernek - jegyezte meg a portál a cikkében.

Címlapról ajánljuk
Ne nagyon akarjon autózni Budapest belvárosában - augusztus 20-i programok és lezárások

Ne nagyon akarjon autózni Budapest belvárosában - augusztus 20-i programok és lezárások

Az év leglátványosabb tűzijátékával, számos programlehetőséggel és rengeteg közlekedési korlátozással telhet az idei augusztus 20-i ünnep. Az időjárás miatt van kis izgulnivaló.

A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója. Hozzátette: felmérésük alapján mind az érzelmi, mind a testi hűség nagyon fontos a magyarok számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Tavaly ismét emelkedésnek indult a globális vagyon, és jó hír, hogy a legalacsonyabb vagyoni szegmensben élők aránya 2008 óta csökken, az egy felnőttre jutó átlagvagyon pedig emelkedik. A UBS friss tanulmánya szerint Magyarország is jól áll a listán, itt az adatok azt mutatják, hogy az alacsonyabb vagyoni osztályokba tartozó felnőttek vagyona gyorsabban nőtt, mint a magasabb vagyoni osztályokba tartozó társaiké.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×