eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Duna látképe 2020. június 11-én. Az előtérben a Petőfi híd, középen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem épületei, valamint a Gellért Szálló, a háttérben a Gellért-hegy, a Citadella és a Szabadság-szobor látható.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Sziklatemplomnál zuhant le egy férfi a Gellért-hegyről

A Sziklatemplom felett lévő kereszt mellől lezuhanva halt meg egy budapesti férfi, akiről néhány pillanattal korábban még fotókat készítettek turisták.

A Gellért-hegyről mélybe zuhanó férfi azonnal meghalt a ripost.hu beszámolója szerint.

A 63 éves, budapesti férfit a tragédia előtt egy portugál turista még pont lefényképezte, ahogy épp a tájat nézi. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi öngyilkosságot követett-e el, vagy véletlenül zuhant le.

A portál szerint a helyszín közelében járó portugál turisták korábban erősen ittasan, a Sziklatemplom keresztjét körülvevő korláton átmászva látták a később a mélybe zuhanó magyar férfit. Ezért a rendőrség feltehetően ki fogja zárni az idegenkezűség lehetőségét.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×