eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
A Duna látképe 2020. június 11-én. Az előtérben a Petőfi híd, középen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem épületei, valamint a Gellért Szálló, a háttérben a Gellért-hegy, a Citadella és a Szabadság-szobor látható.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Sziklatemplomnál zuhant le egy férfi a Gellért-hegyről

A Sziklatemplom felett lévő kereszt mellől lezuhanva halt meg egy budapesti férfi, akiről néhány pillanattal korábban még fotókat készítettek turisták.

A Gellért-hegyről mélybe zuhanó férfi azonnal meghalt a ripost.hu beszámolója szerint.

A 63 éves, budapesti férfit a tragédia előtt egy portugál turista még pont lefényképezte, ahogy épp a tájat nézi. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi öngyilkosságot követett-e el, vagy véletlenül zuhant le.

A portál szerint a helyszín közelében járó portugál turisták korábban erősen ittasan, a Sziklatemplom keresztjét körülvevő korláton átmászva látták a később a mélybe zuhanó magyar férfit. Ezért a rendőrség feltehetően ki fogja zárni az idegenkezűség lehetőségét.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×