eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: unsplash.com

Szurkolók verték a vendég focistákat egy magyar bajnoki mérkőzésen, kórház lett a vége

Félbeszakadt a Somogy vármegyei I. osztályú Toponár–Kadarkút labdarógó bajnoki mérkőzés. A hazai drukkerek megtámadták a vendég labdarúgókat.

Az esélytelenebb házigazdák a 70. percben már 3–1-re vezettek, amikor két néző magából kikelve berohant a pályára, s megfenyegették a vendég Kadarkút egyik játékosát - írja a sonline.hu.

Elszabadultak az indulatok, miközben a vendégek játékosát, Kovács Krisztiánt vagy ököllel megütötték, vagy pedig valamivel megdobták. A kadarkúti labdarúgónak felszakadt a homlokán a bőr, s a keze is csúnyán vérzett.

Ekkor úgy döntött a vendég kadarkútiak játékosedzője, Pandur Ádám, hogy ilyen körülmények közepette nem folytatják a meccset, s lehívta a pályáról játékosait.

Rendőrt hívtak és a két férfit állítólag a közeli kocsmából vitte el a hatóság.

Az edző még arról is beszélt, a helyi lapnak, hogy "az incidens után mindenáron rá akartak venni bennünket, hogy folytassuk a mérkőzést. Nem is vettem át a jegyzőkönyvet. Gyaníthatóan ők teljesen más szemszögből közelítik meg a történteket".

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×