eur:
390.16
usd:
365.42
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Varga Judit igazságügy-miniszter és férje, Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezetője
Nyitókép: Forrás: Facebook

"Csak vendégként" - könnyfakasztó szavakkal búcsúzott Varga Judit válófélben lévő férje

Magyar Péter, aki válófélben van Varga Judit minisztertől, megható szavakkal búcsúzott el közös házuktól.

A férfi a közösségi médiában posztolt arról, hogy elbúcsúzott Balatonhenyétől és "a házunktól, amibe anno a teljes lelkemet és szívemet beleépítettem, és ahova mostantól csak vendégként járhatok".

Azt írja: „A háztól és a kerttől, amely a valóra vált gyermekkori álom és egyben a földi mennyország volt számomra, ahol jó volt mámorosan lefeküdni és ébredni”. Majd hosszasan felidézte azt a sok kedves emléket, amelyet az otthonuk jelentett számára, lépésről lépésre végigment a ház egyes részein, amin saját maguk dolgoztak - vette észre az elsők között a Blikk.

Bejegyzésében kiemelte, hogy a fiain kívül erre a házra a legbüszkébb a világon: "egy búcsú mindig nehéz dolog, de szinte feldolgozhatatlan, ha egy olyan helytől kell elválnod, amire a fiaidon kívül a legbüszkébb vagy a világon".

Frissítés: a bejegyezés azóta elérhetetlenné vált.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Íme a részletek
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×