eur:
392.82
usd:
366.04
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
London, 2018. április 25.Meghan Markle amerikai színésznő, Harry hercegnek, a brit trónörökös másodszülött fiának menyasszonya a gallipoli ütközet 103. évfordulójának alkalmából tartott istentiszteletről távozik a londoni Westminster apátságból 2018. április 25-én. Az I. világháborúban az ausztrál és új-zélandi hadtest (ANZAC) illetve a török csapatok között a Dardanellák elfoglalására irányuló véres csatában Törökország mintegy 86 ezer, Ausztrália több mint 8 ezer, Új-Zéland pedig közel 3 ezer katonáját vesztette el. (MTI/EPA/Andy Rain)
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Titok marad a Meghan Markle ellen indított zaklatási vizsgálat jelentése

Harry herceg felesége állítólag kirúgatott és meg is alázott palotai dolgozókat.

A 24.hu által szemlézett PageSix szerint befejeződött az a vizsgálat Meghan Markle ellen, amit még 2021 tavaszán indítottak a Buckingham-palota HR-esei egy Times-cikkre reagálva, amiben azt állították, Harry herceg felesége zaklatta a Kensington-palota bizonyos alkalmazottait.

A Times azzal vádolta meg Meghan Markle-t, hogy amikor még Angliában éltek, két alkalmazottat is kirúgott, egy harmadikat pedig megalázott.

II. Erzsébet királynő magánpénzből finanszírozta egy külső, független ügyvédi irodán keresztül a nyomozást, az erről szóló jelentést azonban nem osztják meg a nyilvánossággal. A Times szerint mindennek az az oka, hogy nem szeretnék növelni a királyi családon belüli feszültséget Meghanék és a család többi tagja közt.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×