eur:
394.07
usd:
364.96
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Felrobbantotta az internetet egy meglepő állatkerti videó

Az orangután nemhogy nem jött zavarba a látogató által elejtett tárgytól, hanem rögvest használni kezdte az általa már oly sokszor látott eszközt.

Elvesztettem egy napszemüvegem, de cserébe lett egy nagyon jó történetem – írta TikTok-videója mellé egy nő, miután megosztotta, amit egy indonéz állatkertben tapasztalt.

Olita Tetsu még márciusban látogatott el a Bogor városánál található Taman Safari parkba, de csak most, augusztus elején tette fel TikTok-oldalára a nagy sikert arató videót - írta a Daily Mail alapján a 24.hu.

A felvétel tanúsága szerint az egész úgy kezdődött, véletlenül beejtette a fejéről a napszemüvegét az orangutánok kifutójába, amikor behajolt, hogy jobban lásson. Pár perccel később odament egy nőstény orangután, kezében a kicsinyével, hogy megnézze, mi lehet az a tárgy. A nő biztos volt benne, hogy a napszemüvegnek vége, és az állat tönkre fogja tenni, de ennek végül pont az ellenkezője történt.

Az orangután ugyanis azonnal tudta, hogy mire is való az a "fekete dolog", és felpróbálta.

Sőt egy kicsit hordta is a napszemüveget, felpróbálta többféleképp is, még kicsinye kezét is arrébb lökte, amikor az érdeklődve odanyúlt.

Végül visszadobta a napszemüveget a látogatóknak.

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story #monke

♬ original sound - Lola Testu

A felvétel akkora népszerűségre tett szert, hogy már 45.3 millióan látták, 11.1 millió lájkot gyűjtött be és 163 ezer hozzászólást számlál.

A nő egyébként már márciusban is feltett egy másik videót az napszemüveget viselő orengutánra, de az akkor valamiért nem ért el nagy sikert.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×