eur:
393.91
usd:
369.9
bux:
65708.01
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: bpiautosok.hu

Csúnyán végezte az extrém sebességgel bemért motoros

Gyorshajtó motorost gázolt egy kanyarodó autó Tihanyban. A balesetben érintett motort előző nap 236 kilomérter per órás sebességgel mérte be egy traffipax.

Nem sokáig tartott a héten 8-as úton 236 kilométer per órával bemért száguldozó szerencséje. A bpiautsok.hu szerint ugyanis balesetet szenvedett Tihanyban, a Kenderföld utcában, amikor egy balra, a parkolóba kanyarodó autóval ütközött.

Az ütközéstől a motor és a vezetője átrepült a gépkocsi felett, majd a motor az útra, a sofőr az árokba esett. A motort vezető 28 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, míg az autóban nem sérült meg senki. A helyszíni szemle elsődleges adatai szerint a motor jóval az adott útszakaszon megengedett legnagyobb sebesség – 30 km/óra – felett haladt.

A portál felidézte, hogy a balesetben érintett motort épp egy nappal korábban mérték be a Veszprém megyei közlekedési rendőrök a 8-as úton, amikor egy keréken közlekedett a sebességhatár több mint duplájával, 236 kilométer per órával.

A baleset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az egy nappal korábban történt gyorshajtás kapcsán pedig a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szabálysértési és közigazgatási eljárást kezdeményezett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×