INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 28. hétfő
Vencel

forgács gábor

rák

kórház

Budapest, 2019. február 6. Forgács Gábor színész, humorista, szinkronszínész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek vidám, szórakoztató és érdekes történeteket idéznek fel a nagy komikákról, nevettető, humorista vígjátéki szerepeket játszó színésznőkről. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Küzd a rákkal a népszerű magyar színész

Infostart

Túl van két műtéten Forgács Gábor, akinél márciusban áttétes prosztatarákot diagnosztizáltak.

A színész a Blikknek elmondta, mindig rendszeresen részt vett orvosi ellenőrzésen, és eddig úgy tűnt, hogy minden rendben az egészségével, de tavasszal jelentkeztek a gondok.

„Eljöttem a kórházba, ahol közölték, nagy a baj... Áttétem is van hólyagban, mirigyekben, prosztatában. Ezeket azóta mind ki is vették már” – idézte fel.

A 72 éves színész, humorista kiemelte: nehezen viseli a helyzetet. Meg sem fordult a fejében, hogy rákos lehet, ezért volt rettentően nehéz, amikor közölték a vizsgálatok eredményét. Elkezdte a kemoterápiát és két műtétje is volt, a második viszont nem ment zökkenőmentesen.

„Volt némi komplikáció, akkor nem volt biztos, hogy a halál elől futok, vagy a halál felé… Most még kórházban vagyok, várok arra, hogy kiderüljön, hogyan tovább, mi a következő lépés. Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig, de bevallom, vannak olyan pillanatok, amikor az orvosok, ápolók jobban harcolnak értem, mint én saját magamért. Szerencsére nagyon jó kezekben vagyok” – mondta.

A színész nehezen éli meg azt is, hogy nem látogathatják a szerettei a kórházban, de telefonon naponta beszélnek.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018