eur:
394.53
usd:
363.13
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Összeroncsolódott és oldalára dőlt személyautó a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út mellett 2020. február 4-én. Az úton két autó összeütközött a KÖKI terminál közelében, az egyik a szalagkorláton keresztül kirepült az úttestről és felborult. A balesetben egy ember életét vesztette.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Vérfagyasztó összefüggés Halgas Tibor halálos balesetével kapcsolatban

A 2000-2001-es Fradi-bajnokcsapatból többen is autós szerencsétlenségben lelték halálukat, de külön-külön.

Rájár a rúd a Ferencváros 2000-2001-es bajnok labdarúgóira, ha veszélyes életautós szituációkról van szó: a Blikk figyelt fel arra az összefüggésre, hogy a Kökinél a minap halálos autóbalesetet szenvedett Halgas Tibor már a negyedik zöld-fehér labdarúgó volt, aki az elmúlt években a kocsijában halt meg.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Halgas Tibor tragédiáját egy felelőtlenül és szabálytalanul előző taxis okozta, akinek jogosítványa sem volt, ugyanis vezetői engedélyét a büntetőpontjai miatt bevonták. A trénerként tevékenykedő korábbi futballista tagja volt a Ferencváros 2000–2001-es bajnokcsapatának, amely együttesből már négyen igen hasonló körülmények között haltak meg.

Nagy Norbert és Gajda István, hasonlóan Halgas Tiborhoz, 40 éves koruk alatt, autóbalesetben hunytak el.

A 16-szoros válogatott Nagy 2003 májusában, Szombathely határában, a DVTK-ban és a Siófokban is megforduló Gajda pedig 2011 novemberében az M7-es autópályán, a pákozdi pihenőhely közelében szenvedett tragikus kimenetelű közlekedési szerencsétlenséget. A Fradin kívül a ZTE-ben és a Békéscsabában is védő Vámos János 2019 februárjában halt meg.

Halgas Tibor balesetét egyébként egy közeledő autóban láthatta Zámbó Adrián, az egykori énekes Zámbó Jimmy legkisebb fia, aki a Ripostnak arról számolt be:

"Szörnyű frontális ütközés volt, a felismerhetetlenségig összeroncsolódott autó úgy esett a másik oldalon az árokba, hogy átpördült a sértetlen szalagkorláton.

Öten-hatan szaladtunk oda, nem tudtuk, él-e, aki odabenn van." Zámbó Adrián egy másik sofőrrel ereszkedett le az árokba, kiabálva, az ablakon belesve próbálták megállapítani, hányan vannak a kocsiban. Kötéllel próbálták tartani a füstölgő kocsit a tűzoltók és a mentők gyors megérkezéséig.

A Ripost szerint mintegy három hét, amíg megérkezik a végleges eredmény arról, hogy a balesetet okozó autó sofőrje fogyasztott-e valamilyen kábítószert, és ha igen, mikor, ám mivel a helyszínre érkező rendőrök ezt gyanították, elvégeztek egy gyorstesztet. A 24.hu szerint a teszt pozitív lett, információi szerint a sofőr kokaint fogyaszthatott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×