INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

tapolca

vihar

fa

Tragédia Tapolcán, halálos áldozatot követelt a szélvihar

Tragédia Tapolcán, halálos áldozatot követelt a szélvihar

Infostart

Teljesen összeroncsolta a Fiatot a rádőlő fa, a sofőrt már csak holtan tudták kivágni a kocsiból.

Gyászol Tapolca, miután a szerdai vihar áldozatot követelt: egy helyi férfi éppen Nemesvitán járt a brutális erősségű szélfúvás idején, amikor a kocsijára dőlt egy többtonnás fa. Az autóban ülő 54 éves családapa azonnal meghalt, esélye sem volt a túlélésre, a kocsi roncsaiból is csak feszítő-vágóval sikerült a testét kiemelni.

"Fantasztikus ember és csodás apa volt. Imádta a gyerekeit, mindent megtett értük és a feleségéért, akivel már közel harminc éve éltek boldog házasságban. Marika iskolai védőnőként dolgozott, és Csaba halála napjáig a jóban és a rosszban is mindig kitartottak egymás mellett" – mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.

A helyiek szerint a környéken nagy problémát jelentenek az idős fák. A lassan évszázados nyárfasorból az erős szél az útra döntött egy öttonnás fát. A település polgármestere, Csali János közölte, a kiöregedett fák vizsgálatát évekkel ezelőtt elvégezte a község önkormányzata. Az akkori időpontban beteg fákat eltávolították, az út tulajdonosa, a Magyar Közút hozzájárulásával.

Nyitókép: Facebook/deltahírek.hu
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018