INFORÁDIÓ 
2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna

l. l. junior

baleset

temetés

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Újabb részletek L. L. Junior kisfiának pénteki temetéséről

Infostart

Hófehér lovak húzta hófehér hintóban szállítják sírhelyéhez L. L. Junior kisebbik fiát, akinek tragikus szombat esti halála óta szülei virrasztanak.

Roma hagyományok szerint helyezik végső nyugalomra L. L. Junior háromévesen elhunyt gyermeké, akit szombaton gázolt halálra egy autó Zuglóban. A gyermeket a Fiumei úti sírkertben helyezik végső nyugalomra egy fehér koporsóban, amit fehér ló húzta fehér hintóban visznek a sírhelyhez. A gyászoló résztvevőktől azt kérik, ők is fehérbe öltözzenek.

L.L. Junior menedzsere, Száva Rita a Blikknek elárulta, a zenész ragaszkodott hozzá, hogy a temetésen Dávid testét hintó vigye a sírhoz.

"Erre csak a Fiumei úti sírkertben van lehetőség. Minden fehér lesz, a ló, a hintó és a koporsó is, amit nemrégiben választott ki Junior, aki teljesen összetört, amikor döntenie kellett. Nincs jól szegény, nehéz most neki" - mondta a menedzser.

A Bors megtudta, hogy a temetésen Mága Zoltán és Kökény Attila is zenél majd a kisfiú tiszteletére. A lap szerint a roma temetkezési kultusz kötelező része a virrasztás is, amely több éjszakán át, egészen a temetésig tart. Ebben a szellemiségben temetik el a gyermeket.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018