eur:
392.66
usd:
367.6
bux:
66277.92
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Újabb részletek L. L. Junior kisfiának pénteki temetéséről

Hófehér lovak húzta hófehér hintóban szállítják sírhelyéhez L. L. Junior kisebbik fiát, akinek tragikus szombat esti halála óta szülei virrasztanak.

Roma hagyományok szerint helyezik végső nyugalomra L. L. Junior háromévesen elhunyt gyermeké, akit szombaton gázolt halálra egy autó Zuglóban. A gyermeket a Fiumei úti sírkertben helyezik végső nyugalomra egy fehér koporsóban, amit fehér ló húzta fehér hintóban visznek a sírhelyhez. A gyászoló résztvevőktől azt kérik, ők is fehérbe öltözzenek.

L.L. Junior menedzsere, Száva Rita a Blikknek elárulta, a zenész ragaszkodott hozzá, hogy a temetésen Dávid testét hintó vigye a sírhoz.

"Erre csak a Fiumei úti sírkertben van lehetőség. Minden fehér lesz, a ló, a hintó és a koporsó is, amit nemrégiben választott ki Junior, aki teljesen összetört, amikor döntenie kellett. Nincs jól szegény, nehéz most neki" - mondta a menedzser.

A Bors megtudta, hogy a temetésen Mága Zoltán és Kökény Attila is zenél majd a kisfiú tiszteletére. A lap szerint a roma temetkezési kultusz kötelező része a virrasztás is, amely több éjszakán át, egészen a temetésig tart. Ebben a szellemiségben temetik el a gyermeket.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a kriptoeszközökkel, előadóinkkal arra keressük majd a választ, hogy az elmúlt hónapok ralija után mibe érdemes még befektetni, melyik coinban van a legnagyobb fantázia. Az eseményen előadást tart egy olyan trader, aki már hat éve kizárólag kriptoeszközök kereskedéséből él.  Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×