eur:
389.72
usd:
363.6
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Óriási a torlódás Lajosmizsénél és az M7-esen is

Egy sávon halad a forgalom a Budapest felé vezető oldalon - számol be honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Két gépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 56-os és 57-es kilométerszelvénye között, Lajosmizse térségében, a főváros felé vezető oldalon. Az ütközés következtében az egyik jármű lesodródott az útról. A mentők elsődleges információi alapján öten sérültek meg könnyebben a balesetben, mindannyiukat kórházba szállítják. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a karambolos kocsikat. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom, emiatt több kilométeres a torlódás - áll a jelentésben.

Közben négy-öt kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópálya Balaton felé tartó oldalán szombat reggel, mert a 36. kilométerszelvényben, Baracska térségében három személygépkocsi ütközött - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta, hogy a balesetben senki nem sérült meg. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a külső és a leálló sávon halad a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×