eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68101.94
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Durva videó: csodával határos módon menekült meg a sofőr

Durva videó: csodával határos módon menekült meg a sofőr

Nyolcvannal közlekedett egy alagútban, amikor meglátta, hogy egy nagy repülő tárggyal ütközött.

Az eset Ausztráliában, Queensland tagállam egyik alagútjában történt. A motoros elmondta: amikor meglátta a felé repülő tárgyat, biztos volt benne, hogy meghal, hiszen nyolcvannal hajtott és a matrac egy tőle pár méterre közlekedő kisteherautóról esett rá.

A matracot valószínűleg felkapta a szél, és Aaron Wood a biztonsági kamerák szerint azonnal fékezett, a motor és az ő súlya is az első kerékre nehezedett. A jármű ráment a matracra, ami aztán beszorult a két kerék közé.

Amikor meglátta a lerepülő tárgyat, biztos volt benne, hogy vége, meg fog halni. Ijedtében le is húzta a gumiborítást a kormány markolatáról, és csak akkor konstatálta ezt, amikor végül biztonságban megállt a motorral - mondta a The Queensland Times-nak. A rendőrség, aki szintén csodával határosnak tartja a férfi megmenekülését, keresi a szabálysértőt.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×