eur:
389.33
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Fürdőzőket csapott agyon egy fa

Fürdőzőkre zuhant egy hatalmas fa Ghánában, aminek következtében legalább 18-an meghaltak, és legalább húszan megsérültek - közölte a rendőrség.

A tömegbaleset vasárnap történt egy vízesés tövében lévő folyószakaszon Kintampo városának közelében.

A halálos áldozatok egy részét agyoncsapta a faóriás, mások a vízbe fulladtak, mert a dús lombozat miatt nem tudtak a felszínre evickélni.

Fürdőzőket csapott agyon egy fa

Azt egyelőre nem tudni, hogy a fa miért dőlt ki, az ok kiderítésére vizsgálat indul. Egyes hírek szerint tomboló vihar miatt zuhant a fürdőzőkre, más jelentések viszont arról számolnak be, hogy a környéken volt ugyan vihar, ám az már elvonult, amikor a tragédia történt.

Fürdőzőket csapott agyon egy fa

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×