eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

"Égő hajjal és ruhában menekültek a lángoló repülőből"

Válságos, de stabil az állapota a pénteken repülőszerencsétlenséget szenvedett Travis Barkernek, az egykori Blink-182 zenekar dobosának és Adam Goldsteinnek, egy neves amerikai DJ-nek, az orvosok szerint mindkét férfi várhatóan teljesen felépül majd borzasztó égési sérüléseiből.

Barker és Goldstein a dél-karolinai Columbiából tértek volna haza két másik társukkal egy teltházas koncertfellépés után péntek este, amikor a felszálláskor kisrepülőgépük szikrákat bocsátva ki, túlrobogott a kifutópályán és 400 méterrel odébb, egy autópálya töltésénél állt meg lángba borulva.

Két társuk és a gép kétfős személyzete életét vesztette, Barker és Goldstein másod-és harmadfokú sérüléseket szenvedett - közölték vasárnap az orvosok.

Szemtanúk elmondása szerint a két túlélő lángra kapott ruhában menekült az égő gépből, s látszott rajtuk, hogy nem tudják, mit tegyenek. William Owens, aki kisteherautójával az autópályán haladt, megállt segíteni. Letépve saját ingét, segített Barkernek megszabadulni az égő ruháktól. Goldstein szólt neki, hogy még négyen vannak az égő járműben, ám a lángok miatt, nem lehetett a repülőgépet megközelíteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×