eur:
400.46
usd:
367.41
bux:
74502.53
2024. október 15. kedd Teréz

Majdnem "visszarabolták" a Maddie-nek hitt gyermeket

Egy brit házaspár megpróbálta megmenteni azt a gyermeket, aki nagyon hasonlított a tavaly májusban eltűnt Madeleine McCannre, ám kiderült, egy horvát futballista és manöken feleségének fiáról van szó.

A két brit turista a horvátországi Krk szigetén látott meg egy szőke hajú gyermeket, és azt hitték, Madeleine McCann az. A brit kislány tavaly májusban tűnt el Portugáliából, és azóta sem bukkantak a nyomára, bár több országban is látni vélték.

A brit pár a tengerparton látott egy Maddie-re emlékeztető gyermeket, és hogy még jobban megbizonyosodjanak, titokban fényképeket is készítettek róla. Amikor a gyermekkel lévő felnőtt nem figyelt, az egyik brit turista megragadta a karját, és el akarta vinni magával, de közelről látva felismerték, hogy mégsem a régóta keresett Madeleine McCannről van szó.

Kiderült, hogy a Madeleine-re hasoníltó gyermek apja a Dinamo Zagreb futballistája, Dino Drpic, míg anyja egy híres modell - vagyis szinte ők a horvát Beckham-házaspár. Fiúknak, Leonénak hosszú szőke haja van, és egy kicsit lányos arca, de másban nem hasonlít Maddie-re.

Amint rájöttek a tévedésre, a túlbuzgó britek bocsánatot kértek a horvát családtól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×