eur:
400.49
usd:
366.54
bux:
74441.27
2024. október 14. hétfő Helén

Testőrével kezdett ki a sztárénekesnő

Testőrével, az izraeli hadsereg volt katonájával jár Britney Spears.

A 26 éves énekesnő Mexikóban pihen, és a legújabb képek bizonyítják: közelebbi kapcsolatba került testőrével, Lee-vel. A férfi immár a negyedik a sztár személyzetének tagjai közül, akivel kikezdett Britney Spears.

"Lee pont olyan, amilyen típust Britney szeret. Imádja az izmos férfiakat, és Lee az izraeli seregben töltött idő óta jó formában van. Tetoválásai is vannak, amikért szintén rajong Britney" - mondta az énekesnő egy ismerőse.

A 26 éves sztár és a férfi sok időt tölt együtt Mexikóban is, és a hírek szerint egy fedél alatt töltötték az éjszakát is. "Jól érzik magukat együtt, Lee mosolyt csal Britney arcára" - tette hozzá az informátor.

Britney Spears-től nemrég a bíróság elvette két gyereke felügyeleti jogát, és többször is idegösszeroppanást kapott, de már kezdi visszanyerni korábbi formáját.

Az énekesnő korábbi menedzserével és egy fotósával is kikezdett, míg volt férje és gyermekei apja, Kevin Federline háttértáncosa volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Nem találják az irányt a tőzsdék

Nem találják az irányt a tőzsdék

Főként pozitív mozgásokat hozott a hétfő reggel Ázsiában, miután a piaci szereplők továbbra is meglehetősen bizonytalanok a kínai gazdaságélénkítő csomag részleteivel kapcsolatban, emellett ráadásul a deflációs félelmek is nőni kezdtek az országban a friss inflációs adatok láttán, ennek következtében pedig eséssel kezdi a hetet az olajár. Európában a tőzsdék vegyes képet mutatnak a nyitást követően. Gazdasági események szempontjából pedig kimondottan eseménytelen nap várható. Amerikában Colombus-nap miatt ugyan a New York-i Értéktőzsde és a Nasdaq is nyitva lesz ma, de a kötvénypiacok zárva lesznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×