eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Tiszta a rapsztár, viheti nyaralni a kisfiát

Engedélyezte a bíróság 50 Centnek, hogy nyaralni vigye a kisfiát, miután alávetette magát egy drogtesztnek, és kiderült, hogy tiszta.

A 33 éves amerikai rapper személyesen is megjelent a tárgyaláson, amelyen arról volt hivatott a bíró dönteni, hogy a férfi elviheti-e augusztusban 11 éves fiát, Marquise-t nyaralni.

A döntés előtt a bíró drogtesztre kötelezte a világhírű énekest, aki tisztának bizonyult, így megkapta a hivatalos engedélyt.

Marquise az édesanyjával, Shaniqua Tomkinsszal él. Az asszony korábban azzal vádolta a rappert, hogy felgyújtotta azt a Long Island-i házat, ahol ő a fiával élt. A sztár azonban tagadja a vádakat.

A tűz még májusban ütött ki a házban, a baleset után hat embert - köztük Tomkinsot és Marquise-t - kórházban kezelték füstmérgezés miatt.

Címlapról ajánljuk

Kopasz Bálint: elsősorban magamnak akarom bebizonyítani, hogy többre vagyok képes

Bár a párizsi olimpián szerzett bronzérem után még bizonytalan volt a folytatásban Kopasz Bálint, mára eldöntötte, hogy a Los Angeles-i ötkarikás játékokig kitart szeretett sportága mellett. Tokió olimpiai bajnok kajakosa azt mondta az InfoRádióban, hogy elég nagy volt a kontraszt a szezon elején és végén mutatott versenyzéseit illetően, és továbbra is keresi az okokat, hogy mi történhetett vele az olimpiai döntő utolsó 200 méterén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×