eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Politikai támogatást kaptak az ufófigyelők

Politikai támogatást kaptak az észak-ausztrál ufófigyelők: egy független parlamenti képviselő is megerősítette, hogy a földönkívüliek különösen élénken érdeklődnek a térség iránt - ő maga is látott titokzatos repülő tárgyakat.

Gerry Wood pedig mindig szkeptikus volt a földönkívüliek létezését illetően, de a minap a saját szemével győződött meg arról, hogy az idegenek különösen érdeklődnek az ausztráliai Északi Terület iránt.

A független képviselő is látott egy különleges repülő tárgyat Howard Springs felett. "Sötétszürke volt, és a felszínnel párhuzamosan repült. Az orr-részén felvillant egy fehér fény - talán egy-két másodpercre, majd a fény eltűnt, az objektum pedig beleolvadt az égbe" - számolt be az észlelésről.

Wood szerint az objektum hihetetlen sebességgel haladt - kizárt, hogy földi repülőgép lett volna. "Tökéletes csöndben haladt, még egy suttogást sem lehetett hallani" - érvelt.

A férfi tisztában van vele, hogy senki nem hisz neki - "már csak azért sem, mert politikus vagyok" -, de kitart az állításának igazsága mellett.

Wood már a második, akik ufót látott a Darwin környéki égen. Egy másik helybéli lakos, Alan Ferguson le is fényképezte a titokzatos repülő tárgyakat, amelyek elszálltak az otthona fölött.

Acacia Hills közelében már korábban is jártak földönkívüliek: a most 64 éves Rob Kennon 1971-ben látta őket. Éppen horgászásból tért haza egy barátjával, amikor egy űrhajó ereszkedett le lassan az égből - anélkül, hogy egyetlen hangot adott volna ki.

"Ahhoz túl lassan mozgott, hogy meteorit legyen, és túlságosan fényes is volt" - emlékezett vissza Kennon, aki szerint csak azért nem jelentették senkinek, mit láttak, mert tudták, hogy senki sem hinne nekik.

Címlapról ajánljuk
Életmódváltás: hirtelen és gyökeresen tilos – mondja a szakorvos

Életmódváltás: hirtelen és gyökeresen tilos – mondja a szakorvos

Az egészségtelen életmóddal összefüggő betegségek a XXI. századra nagyobb társadalmi és gazdasági problémát jelentenek, mint az összes fertőző betegség együttvéve – hívja fel a figyelmet a Magyar Életmód Orvostani Társaság, Az életmódhoz társult betegségek közé tartozik az elhízás, a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, a sztrók, a magas vérnyomás, a szívinfarktus, a vastagbélrák, a depresszió és a csontritkulás is.

Rejtélyes történetű képeket állít nyilvánosság elé a Virág Judit Galéria

Munkácsy Mihály nagyméretű, Randevú az ablaknál című olajfestménye, Czigány Dezső 1920 körül készült Csendélete, valamint Kondor Béla Apáca és a pap című képe is látható a Virág Judit Galéria aukciós kiállításán. A tárlatot október 14-ig lehet megtekinteni. Az InfoRádió Virág Judit galériatulajdonost kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×