eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Nem tudja bizonyítani a 16 éves lány, hogy létezik

Az angliai Essexben élő tinédzser lány nem is létezik, mivel a hatóságok előtt nem tudja bizonyítani személyazonosságát.

Jade Jacobs-Brooksnak nincs születési bizonyítványa, személyije és útlevele, így sehogy sem tudja bizonyítani, hogy létezik, pedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy munkát tudjon vállalni.

A szülei spanyolországi nyaralása idején született 1991. szeptemberében a most 16 éves lány, akiről a spanyol hatóságok rossz dokumentumokat állítottak ki, és érvényes születési anyakönyvi kivonat nélkül nem tudták regisztrálni az Egyesült Királyságban.

Az Essexben élő lány életében ez eddig nem okozott gondot, ám most munkát akar vállalni, amihez azonban bizonyítania kell személyazonosságát. Ez azonban lehetetlennek tűnik, mivel abban a Costa Blanca-i kórházban, ahol született, nincs nyoma annak, hogy valóban világra jött.

Így viszont nemcsak dolgozni nem tud, de külföldre sem utazhat, a jogosítványt sem tudja megszerezni, de még házasodni sem házasodhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×