eur:
401.2
usd:
366.57
bux:
74264.68
2024. október 11. péntek Brigitta

Olyan brutálisan bántalmazta a csecsemőt, hogy nem lehet azonosítani

Agyonlőtték a rendőrök azt a 27 éves férfit, akinek a karmaiból nem tudtak kimenteni egy szerencsétlen kisbabát. A férfi a sötét vidéki úton, szemtanúk előtt ütötte és rugdalta agyon a kicsit.

A szemtanúk nem tudták megfékezni a férfit, aki elmebeteg módjára rugdosta, ököllel ütlegelte és taposta az egy-két évesnek tűnő gyermeket, aki belehalt a bántalmazásba. Az őrjöngő férfit végül a rendőrök lőtték agyon.

A brutális gyilkosság szombaton éjszaka történt az Egyesült Államokban, félúton Sacramento és Fresno között. A rendőrség még mindig vizsgálja, hogy a gyilkos kije volt a kicsinek. A gyerek személyazonosságát sem ismerik, testmérete alapján gondolják 1-2 évesnek - mondta Royjindar Singh, a megyei seriff helyettese.

Az eset egy sötét vidéki úton történt, de több autó is megállt, az utasok pedig megpróbálták kimenteni a gyereket a férfi karmai körül. A gyerek olyan szörnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazás közben, hogy személyazonosságát csak vér- vagy DNS-teszttel lehet megállapítani - tette hozzá a rendőrtiszt.

A gyanúsított autójának hátsó ülésén megtalálták a gyerekülést. Az autó azért tűnt fel az arra járóknak - elsőként egy idős házaspárnak -, mert a kétsávos úton a rossz sávban parkolt.

Amikor a házaspár közelebb ért, észrevették, hogy az autó mögött brutálisan veri a férfi a kisgyereket. Még legalább 2-3 autó utasai látták, hogy a férfi ököllel üti, pofozza, rugdossa, rázza és tapossa a gyereket. "Próbálták megfékezni, de szabályosan dühöngött, szétlökdöste az embereket, és verte tovább a gyereket" - számolt be a seriff-helyettes.

A riasztásra alig hat perc alatt megérkezett a rendőrségi helikopter. Mivel a férfi a rendőri felszólításra sem hagyta abba a kicsi brutális bántalmazását, egy rendőrtiszt lelőtte őt. A mentők hiába próbálták újraéleszteni a gyereket, már nem tudtak rajta segíteni.

Címlapról ajánljuk
Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×