eur:
401.4
usd:
366.76
bux:
74257.08
2024. október 11. péntek Brigitta

"Az sem lenne baj, ha Amy Winehouse nem énekelne többé"

Azt sem bánná, ha Amy Winehouse nem csinálna több lemezt, csak sikerüljön legyőznie drog- és alkoholproblémáit és rendbe raknia az életét - mondta a férfi, aki felfedezte az énekesnőt.

Nick Godwyn fedezte fel Amy Winehouse kivételes tehetségét, ám most azt mondja: azt se bánná, ha az énekesnő nem énekelne többé. Legalábbis addig, amíg rendbe nem teszi az életét.

"Senkinek sem kellemes látni, ami Amy-vel történik, aki nagyon szomorúnak tűnik" - mondta Nick Godwyn.

"Az emberek eltékozolt tehetségről beszélnek, de én nem így látom a kérdést. Ha Amy nem csinál újabb lemezt, az szomorú lenne, ám a zenéjénél jobban érdekel, hogy ő egy emberi lény, aki nem boldog" - tette hozzá a sztárkereső.

Az énekesnő még csak 16 éves volt, amikor Godwyn felfedezte. A férfi egy másik zenész lakásán hallotta a különleges hangot, és megkérdezte, ki az.

"Csak egy haver, mondta ő, én pedig hitetlenkedve hallgattam, hogy milyen jó hangja van annak a lánynak, így felkerestem és elbeszélgettem vele. Amikor megkérdeztem Amyt, hogy mit akar kezdeni az életével, azt mondta, hogy pincérnőnek készül" - emlékezett vissza Godwyn, aki szerint az énekesnő már akkor sem volt boldog.

"Már akkor is voltak ennek jelei. Ha odafigyelünk a szövegeire, kiderül, hogy nincs sok szerelmes dala. Azt hiszem, ez jól tükrözi, milyen is ő. Személyes élményei alapján írja a számait, amelyek között van néhány gyönyörű darab. Ugyanakkor sok meglehetősen szomorú" - magyarázta a férfi.

Címlapról ajánljuk
NNGYK: újra tarol a koronavírus, már a minták is ezt mutatják

NNGYK: újra tarol a koronavírus, már a minták is ezt mutatják

Az előző héten akut légúti fertőzés tüneteivel 228 ezer, influenzaszerű megbetegedéssel pedig 18 600 fő fordult orvoshoz. Molnár Zsuzsanna, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ járványügyi és védőoltási osztályának vezetője.szerint ezek a számok jóval magasabbak, mint egy évvel ezelőtt ugyanebben az időszakban.

Orbán Viktor péntek reggel: a szerdai strasbourgi vita "rock and roll" volt

Terjedelmes interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak péntek reggel. Szerinte Strasbourgban annak a bejelentése történt meg szerdán, hogy meg akarják buktatni a magyar kormányt, és azt is megmondták, ki vezesse. De Orbán Viktor bejelentette "az ellenállást". Meghirdette a 2025-ben reményei szerint 3-6 százalékos gazdasági növekedést szavatoló gazdasági stratégiát, 3 elemet fel is fedett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×