eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Ivászattal készült esküvőjére a sztárfocista

Szinte egész napos ivászat - így lehetne tömören összefoglalni Wayne Rooney angol válogatott labdarúgó legénybúcsújának első felvonását.

A Manchester United csatára jövő héten veszi feleségül gyermekkori szerelmét, Coleen McLoughlint. Jövendőbelije a közelmúltban az Egyesült Államokban töltött el barátnőivel néhány napot leánybúcsúként, míg Wayne Rooney Ibizán "készül fel" az esküvőre.

A futballista egy luxusvillát bérelt ki négy napra negyedmillió fontért, és 17 társával együtt féktelen ivászatba kezdett. Vele tartott apja, valamint testvérei is, de leendő apósa is csatlakozott a bulizókhoz.

Kezdésként rögtön egy 16 órás ivászatot rendeztek a spanyolországi üdülőparadicsomban. Egy elegáns klubban tűnt fel a Rooney-klán, ahol folyt a pezsgő, a sör és a vodka is.

Ezt követően átmentek a volt angol válogatott csatár, Gary Lineker testvére által üzemeltetett bárba, ahol folytatódott a buli. Több nő közös fényképet akart készíteni a futballistával, de a biztonsági őrök meggátolták ebben.

Hajnali ötig bírták Rooney-ék, akkor dőltek ki, de várhatóan a következő nap kezdődik minden előről.

Eközben menyasszonya a Kanári-szigeteken egy szállodában pihent, és készült a jövő heti esküvőre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×