eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Ellopták a legendás rocksztár hamvait

Eltűntek a Nirvana zenekar néhai frontemberének földi maradványai özvegye hollywoodi otthonából.

Ellopták Kurt Cobain hamvait - jelentette ki az egykori világhírű rockbanda, a Nirvana frontemberének özvegye. Courtney Love szerint egy régebbi barát felelős a tettért.

A Nirvana énekes-gitárosának hamvait felesége egy rózsaszín, plüssmackó alakú kézitáskában őrizte, amelyet egy szekrényben tárolt Los Angeles-i otthonában.

Az énekesnő bevallás szerint öngyilkos hangulatba került. Nem hiszem el, hogy valaki képes volt elvinni tőlem Kurt hamvait. Gusztustalannak tartom, és teljesen öngyilkos hangulatba kerültem. Ha nem kapom vissza, nem tudom, mit fogok csinálni - nyilatkozta a kétségbeesett sztár.

Az 1994-ben öngyilkosságot elkövető Cobain hamvainak nagy részét egy New York-i buddhista templomban, valamint a Washington államban található Wishkah folyóban szórták szét. Love valamennyit megtartott magának is, és egy titkos helyre tette, amit azonban most megtaláltak.

Courtney Love márciusban azt állította, hogy valaki megszerezte néha férje társadalombiztosítási számát, és annak felhasználásával több mint 200 millió dollárt vett le a házaspár közös számlájáról.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.

Orbán Viktor már Olaszországban van

A Patrióták Európáért képviselőcsoport vezetői ma a jobboldali Liga pártrendezvényén gyűlnek össze – írta közösségi oldalán a miniszterelnök politikai igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Ezen múlik az egyes munkaerőpiacok ellenállóképessége válságok idején

Ezen múlik az egyes munkaerőpiacok ellenállóképessége válságok idején

Egy összekapcsolt globális gazdaságában az egyes régiók, helyi munkaerőpiacok összetett kihívásokkal szembesülnek, amelyek hatással vannak a gazdasági stabilitásukra és ellenállóképességükre. Úgy tűnik, hogy egyes régiók jobban ellenállnak a gazdasági sokkoknak, mint mások, és ez nem kizárólag méretüknek vagy erőforrás-ellátottságuknak köszönhető. Nemrégiben végzett kutatásunk rávilágít a regionális ellenálló képességet befolyásoló egyik kritikus tényezőre: a helyi munkaerőpiacok szerkezetére, és arra, hogy a munkaerő hogyan áramlik az egyes iparágak között. Tanulmányunk Svédország helyi munkaerőpiacain az iparágak közötti munkaerő-áramlások hálózatát vizsgálja, és azt, hogy ezek a hálózatok hogyan járulnak hozzá a gazdasági ellenállóképességhez, különösen a 2008-as pénzügyi válsághoz hasonló válságok idején.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×