eur:
387.61
usd:
356.93
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Elítélték a katonát vibrátorral megerőszakoló nőt

Bűnösnek találta a bíróság azt az ausztrál nőt, aki megbilincselt és egy szexuális játékszerrel megerőszakolt egy katonát.

A 21 éves Nicola Jane Clunies-Ross 2006 októberében felcsábította lakásába egyik korábbi szeretőjét, azt ígérve, hogy lefekszik vele.

A nő ehhez képest meztelenre vetkőztette az ausztrál hadsereg katonáját, egy székhez bilincselte, száját pedig bekötözte, majd bántalmazni kezdte. Egy vibrátort használva erőszakolta meg a tehetetlen férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A nő egy kést is előrántott, és a férfi torkához szorítva fenyegette meg, valamint azt mondta neki: "el foglak pusztítani".

Az esetnél ott volt Nicola Jane Clunies-Ross barátja, Peter Gurdulic is, aki maga is a hadseregben szolgált, ráadásul ugyanabban a laktanyában lakott, mint az áldozat. A két férfi ismerte is egymást, és amikor Peter Gurdulic egységét kivezényelték, a későbbi áldozatot kérte meg, hogy vigyázzon barátnőjére.

A 21 éves nő azonban összemelegedett a katonával és megcsalta vele barátját. Mikor ez kiderült, Peter Gudrulic bosszút akart állni, de nem barátnőjén, hanem a katonatársán, ezért ő is hozzájárult a férfi bántalmazásához.

2006 novemberében Nicola Jane Clunies-Ross és barátja, Peter Gurdulic ellen is vádat emeltek, de a férfi nem sokkal később öngyilkos lett.

A perben végül a katona szabadságának korlátozása, testi sértés és szexuális erőszak miatt ítélték el a 21 éves nőt. Büntetését később állapítják meg.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×