eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Titokban szexfüggő a tévésztár: "olyan, mint egy nyúl"

Saját felesége szerint Ozzy Osbourne olyan, mint egy Duracell-nyuszi: állandóan pörög és készen áll a szexre.

A Black Sabbath már 58 éves énekese immár húsz éve él házasságban nála négy évvel fiatalabb feleségével, de annak bevallása szerint egyelőre nem tudott ráunni két gyermeke anyjára.

Sharon Osbourne szerint ugyanis férje (akivel közös valóságshowjuk van az egyik zenecsatornán) még mindig hihetetlen lendülettel veti bele magát a házasélet gyönyöreibe.

"Olyan, mint egy nyúl, szörnyű. Minden daltól szerelmes hangulatba kerül. Olyan, mint az az elem. A kis nyúl helyett használhatnák Ozzy szerszámát a reklámokban" - fejtette ki némileg eredeti elképzelését a reklámszakmáról az énekes felesége.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

OTP-vezérhelyettes: jó az új otthonfelújítási program, de lehetnek gyermekbetegségek

Hol tart a Magyar Bankszövetség digitalizációs javaslatának implementációja? Pontosan hogyan kell értelmezni a 15 perces lakáshitel koncepcióját? Milyen pozitív, hosszú távú hatása lehet a júniusban induló otthonfelújítási támogatási programnak, és milyen gyermekbetegségek ütközhetnek ki a megvalósítás közben? Milyen hatást gyakorol a CSOK Plusz a lakáshitelezésre, meddig lehet fenntartani a jelenlegi kamatszinteket, ha nem csökkennek a hosszú oldali hozamok, és hol van az AI jelenlegi helye a lakossági bankolásban? Többek között ezekről a kérdésekreől beszélt Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese, a Magyar Bankszövetség alelnöke a Portfolio Checklist podcastjéban, amelyet a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciára kitelepült stúdióban rögzítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×