eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Teljesen elmérgesedett a sztárpár viszonya

Bírósághoz fordult Denise Richards, hogy elérje, Charlie Sheennel közös gyerekeik ne alhassanak többet édesapjuknál.

A Los Angeles-i legfelsőbb bírósághoz beadott keresetben a színésznő megírta: a gyerekek nem akarnak apjuknál aludni, és gyakran szomorúak és izgatottak, amikor hazatérnek.

Az anya attól tart, hogy volt férje "helytelen" dolgokat néz az interneten a gyerekek, a hároméves Sam és a kétéves Lola jelenlétében.

Charlie Sheen tagad. Ügyvédje írott nyilatkozatában közölte: Denis Richards már korábban is állított ilyesmit, de a színész akkor sem ismerte el a vádakat.

A pár tavaly vált el, Charlie Sheen pedig azóta azzal vádolja volt nejét, hogy beleavatkozik a gyerekekkel való kapcsolatába.

A bíróság korábban már engedélyezte Denise Richardsnak, hogy megválassza a dadust, aki elkíséri a lányokat apjukhoz, később azonban Charlie Sheen azt kérte, hadd válassza ki ő, ki felügyel nála a gyerekekre.

"Úgy viselkedik, mintha csak az övé lennének a gyerekek. Hát nem azok" - mondta a színész.

A válás után Denise Richards azt kérte a bíróságtól, tiltsák el Charlie Sheent attól, hogy a közelébe mehessen. A színésznő szerint volt férje ugyanis fizikailag és lelkileg is bántalmazta, drogozik és megrögzött szerencsejátékos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×