eur:
388.08
usd:
361.48
bux:
68911.78
2024. május 9. csütörtök Gergely

Drámai sztárinterjú: "elveszítettem Tom Cruise gyerekét"

Házassága elején Nicole Kidman gyermeket várt Tom Cruise-tól. A színésznő azonban elvetélt - számolt be az ausztrál szépség egy interjúban.

Az Órák sztárja még sosem beszélt az esetről, amely 23 éves korában történt vele.

A házaspár a vetélés után annyira csalódott volt, és annyira szerettek volna gyermeket, hogy nem vártak sokáig: két év múlva örökbe fogadtak egyet.

A színésznő a Vanity Fair magazinnak azt is elárulta, hogy 17 éves kora óta szeretne saját gyermeket. A 40 éve színésznő jelenleg a country-énekes, Keith Urban felesége. Mint mondta, még mindig nagyon vágyik arra, hogy valódi szülő legyen. "Azt hiszem, nagyon szomorú lennék, ha nem sikerülne anyává válnom" - mondta.

Elmesélte azt is, hogy annak idején nagyon nagy traumaként élték meg a magzat elvesztését, ezért döntöttek Tommal az örökbe fogadás mellett. Az egykori házaspárnak két nevelt lánya van, a 14 éves Bella és a 12 éves Connor.

Nicole Kidman elmondta, hogy édesanyjának is van egy örökbe fogadott testvére, így az adoptálás nem állt távol a családjától.

A sztár arról is beszélt, hogy válása után és Keith Urbannal való találkozása előtt menyasszony volt. De hogy kié, azt nem árulta el, alapot adva a találgatásoknak. A színésznő ugyanis akkoriban Lenny Kravitz rockzenésszel és az iparmágnás Steve Binggel is találkozgatott. Mindössze annyit árult el, hogy a kapcsolat nem működött, ezért felbontották az eljegyzést.

A színésznő egyedülálló volt akkor is, amikor az Órák című filmért Oscar-díjat kapott, ezt pedig nagyon rosszul élte meg. Mint mondta, csak ült a szállodai szobájában, nagyestélyiben, kezében a szobrocskával, és azon gondolkodott, hogy mi a baj vele. Számára fájdalmas volt, hogy senki sem volt mellette, akivel megoszthatta volna a szakmai siker nyújtotta örömöt.

Címlapról ajánljuk

A kínai elnök már az Oroszlános udvarban

Katonai ceremóniával fogadták Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát csütörtökön a budai Vár Oroszlános udvarában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×