eur:
389.38
usd:
362.17
bux:
68608.57
2024. május 8. szerda Mihály

Családi tragédia: "az egész padló csupa vér"

Vérengzésbe torkollt vasárnap egy chicagói családi ünnep, amelyen idősebb Charles Williams meggyógyulását és a kórházból való hazatérését ünnepelték.

A családi összejövetelen sokáig minden rendben ment, de fél tízkor már nemcsak a 83 éves idősebb, hanem a 61 éves ifjabb Charles Williams is halott volt, leszúrták őket.

A gyilkosságok gyanújával az idősebb férfi unokáját, a 26 éves Vashaun Williamst őrizetbe vették.

A családi tragédia körülményeit egyelőre csak a szomszédok elmondása alapján lehet rekonstruálni. Délután ifjabb Charles Williams némi faszenet kért kölcsönt Mae Jonestól, aki unokájával, Tina Turnerrel együtt később kiabálást hallott a szomszédból.

Shaun Williams és unokatestvére, ifjabb Charles Williams hangosan veszekedett, majd egy élesen felhangzó "kés" kiáltásra lettek figyelmesek a szomszédok.

"Néhány órával később egy női sikolyt hallottam, 'az egész padló csupa vér', majd rendőr- és mentőautók érkeztek" - mondta el Tina Turner.

Williamsék fél éve költöztek Chicago South Side részére, Shaun csak később jött utánuk. A vietnami veterán ifjabb Charles Williams egy kis építési vállalkozást működtetett, és nővérével együtt néhány ház felépítését tervezték a környéken.

A szomszédok szerint Shaun Williams nem hagyhatta el az otthonát, mert házi őrizetben volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×