eur:
388.51
usd:
361.25
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Bemocskolták a sztár születésnapját

Valószínűleg sokáig emlékezni fog a 18. születésnapjára szervezett bulira Rupert Grint, a Harry Potter filmek vörös hajú sztárja. Egy barátját ugyanis eljárás alá vonták, mert kiderült, hogy a partin egy fiatalkorú lánnyal létesített szexuális kapcsolatot.

A 19 éves Joshua Lodge-t először nemi erőszakkal vádolta meg az ügyészség, később azonban az ellene felhozott vádat enyhítették, fiatalkorúval folytatott szexuális aktusra.

A Ron Weasley-t alakító fiú 120 embert hívott meg a születésnapi bulijára, a szülei vidéki házába.

Joshua Lodge-t a lánnyal a ház pajtájában találták meg. A rendőrségi dokumentumok alapján azt nem lehet tudni, hogy ki volt a partnere.

Rupert Grint egykori iskolatársára minden bizonnyal egy kellemetlen eljárás vár, az azonban biztos, hogy barátsága a színészfiúval ezzel véget ért. Rupert ugyanis nagyon megharagudott rá, amiért befeketítette a születésnapját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Izrael meglépte azt, amitől mindenki rettegett – Most jöhet a háború legvéresebb csatája

Izrael meglépte azt, amitől mindenki rettegett – Most jöhet a háború legvéresebb csatája

Hétfőről keddre virradóan az Izraeli Védelmi Erők (IDF) csapatai megkezdték a Gázai övezet déli részének ostromát. Az Egyesült Államok, illetve Jeruzsálem több nyugati szövetségese is felszólította a zsidó államot arra, hogy a térségben élő civilek evakuálásáig, valamint a humanitárius helyzet rendezéséig ne indítson katonai akciót, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy csak minimálisan sikerült nyomást gyakorolniuk Izraelre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×